daretodeco | Agentur innen møbler og interiør
Et interiør agentur i Vekst. Representerer Friends and Founders, Please Wait to be Seated og Abate I det Norske markedet.
Friends Founders, agency, agentur, Please wait to be seated, sengetøy, stoler, spisebord, lounge, lamper
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,side_area_over_content,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Om oss

Etter mange års erfaring fra mediebransjen med salg, strategi og rådgivning ønsket jeg å utforske et nytt fagfelt.
Min påstand er at hjem i dagens samfunn har blitt en arena hvor man kan speile livsstil, trender og høy grad av selvrealisering. I tråd med at jeg og min ektemann bygde vårt eget hus, vokste interessen for innredning og funksjonell design. Under instagramkontoen @daretodeco finner du inspirasjon der design møter funksjon, hverdagshistorie og et ekte hjem. Jeg prøver å skildre at man ikke trenger å velge mellom design og funksjon, og at selv med små barn i hus, er det fullt mulig å leve vakkert.
I dag representerer Daretodeco Agency med stolhet den danske merkevaren Friends and Founders. Et merke som utstråler vakre delikate former, rå tekstur og voluminøs tidløs design.